Vendi ideal që dasma juaj të shkëlqej! Ofrojme salle per dasma dhe evenimente te tjera me menu te larmishme dhe ambiente bashkekohore. Salla qe ne ofrojme eshte moderne dhe e ideuar per te mirepritur miqte dhe te dashurit tuaj ne diten me te rendesishme per ju.

Cilesi

“Premtimi i një ditë te përkryer fillon qe me ardhjen jashtë salles, ku ju pret një triumf i vertet tingujsh dhe ngjyrash.
Vendodhja e saj mes gjelberimit, organizimi, kujdesi si dhe sherbimi i personalizuar qe ne ofrojme do te jene vetem korniza e nje dite te paharrueshme. Ju mirepresim.”

Cilesi pa Kompromise!

Qellimi ynë është t’ju sigurojmë shërbimin më të mirë. Deshirojmë që qenderimi juaj te jete i paharrueshem edhe për këtë qëllim kemi vendosur t’ju ofrojmë shërbimet më të mira për nevojat tuaja.

Book  a Table