Restorant per festat e fundvitit, ne Restorant Panorama. E dini qe festat e fundvitit po…

Restorant ne Durres. Festat po afrojne dhe ju nuk dini ku te festoni? Restorant Panorama…

Lokal dasmash ne Durres. Jeni duke kerkuar  ambjent per te festuar diten me te bukur…