Lokal dasmash ne Durres. Jeni duke kerkuar  ambjent per te festuar diten me te bukur…

Lokal dasme. Jeni duke kerkuar  ambjent per te festuar diten me te bukur te jetes…

Eventet familjare pas pandemise, ne Restorant Panorama. Pandemia ishte nje periudhe e veshtire per te…

Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme, arredimi komod…