restorant-ne-durres

Restorant ne Durres. Festat po afrojne dhe ju nuk dini ku te festoni? Restorant Panorama ne Maminas eshte vendi ideal per te kaluar festat tuaja. Per ju dhe familjen tuaj ambjente bashkekohore, ushqim i shijshem si dhe nje sherbim shume mikeprites.

Restorant Panorama ka menduar sigurisht edhe per femijet tuaj duke krijuar nje kend lojrash ne pjesen e kopshtit dhe ne ambjentin e restorantit brenda, ne varesi te vendit ku doni te qendroni.
Per me shume informacione mund te kontaktoni ne numrin e celularit( +355 68 404 0606). Gjithashtu ju mund te vizitoni websiten tone ose faqen tone te instagramit.
Ju mirepresim ne Restorant Panorama ne Durres!