Kend lojerash. Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme,…

Ambjente per femije. Restorant Panorama ne Maminas eshte nje restorant qe ofron shume mundesi argetimi…