Kend lojerash. Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme,…

Gatime tradicionale. Po mendoni se ku te kaloni nje pasdite te bukur dhe sigurisht me…

Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme, arredimi komod…