salle-dasmash-restorant-panorama-maminas

Salle dasmash mund te gjeni fare mire prane Restorant Panorama ne Maminas i cili ofron per ju nje ambjent perrallor per organizime dasmash, ditelindje apo evente te tjera familjare. Hapesire e gjere per shume persona, parking i garantuar si dhe kend lojrash per te vegjelit tuaj.

Vendodhja ne Maminas, larg zhurmes se qytetit , prane ajerit te paster. Ushqimi i fresket dhe mjaft i shijshem. Sherbejme ne kohe dhe stafi yne eshte i kualifikuar.

Ju ftojme te vizitoni website-in tone dhe beni rezervimet tuaja.