Lokal dasme. Jeni duke kerkuar  ambjent per te festuar diten me te bukur te jetes…

Organizime festash. Dhe ku mund te organizohen me bukur festat pervecse tek Restorant Panorama i…

Salle dasmash mund te gjeni fare mire prane Restorant Panorama ne Maminas i cili ofron…