Darkë e shëndetshme ne Restaurant -7 Këshilla

Këto ditë, ju mund të gjeni ushqime të shëndetshme pothuajse kudo. Mashtrim është të dini se çfarë jeni duke hyrë para se të hyni në restorant dhe të tundohen duke tërhequr përshkrimet e menusë. Shumë restorante kanë menutë e tyre në internet – disa me informacion ushqimor të gatshëm të disponueshëm. Do të keni mundësi të zgjidhni destinacionin me opsionet më të shëndetshme dhe të futeni në darkën e gatshme për të porositur vaktin më të mirë dhe të kërkoni zëvendësime kur është e nevojshme.

Para se të niseni, bëni një plan:
Hani një darkë të lehtë nëse hëngët një drekë të madhe atë ditë. Ose, nëse e dini para kohe se po shkoni në një restorant, planifikoni të hani ushqime më të lehta gjatë ditës.
Bëni një angazhim për të ngrënë ngadalë. Duhen rreth 20 minuta që truri juaj të marrë mesazhin nga stomaku juaj se nuk jeni më i uritur. Ushqyesit e shpejtë shpesh janë overeaters, ndërsa ngrënësit e ngadaltë kanë tendencë të hanë më pak dhe janë akoma të kënaqur.
Bëni aktivitetin fizik pjesë të ngrënies jashtë. E tëra që ju duhet është një palë këpucë të rehatshme. Zgjidhni një restorant që është një shëtitje 10- ose 15-minuta. Ju do të merrni vaktin tuaj, 30 minuta aktivitet fizik dhe do të shmangni sherret e parkimit. Ose, merrni lëvizur si një grup para ose pas ngrënies. Një shëtitje e shpejtë para një vakti ju jep kohë për të biseduar. Një shëtitje më pas ndihmon tretjen tuaj.

1. Mos e ndani pjatën tuaj

2. Vëzhgoni regjistrimin

3. Shtoni në vaktin tuaj

4. Mos shkoni shumë të uritur

5. Vëzhgoni regjistrimin

6. Mos e ndani pjatën tuaj

7. Pyetni

Ju ftojme te vizitoni website-in tone dhe beni rezervimet tuaja.