Restorant Panorama Maminas ofron per ju ambjente te gjera per organizime eventesh familjare si dasma,…

Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme, arredimi komod…