Restorant ne Maminas Restorant Panorama Maminas ofron per ju ambjente te gjera. Organizojme evente familjare…

Eventet familjare pas pandemise, ne Restorant Panorama. Pandemia ishte nje periudhe e veshtire per te…

Restorant Panorama Maminas ofron per ju ambjente te gjera per organizime eventesh familjare si dasma,…

Organizime festash. Dhe ku mund te organizohen me bukur festat pervecse tek Restorant Panorama i…

Maminasi eshte nje fshat i vogel ne rrethin e Durresit i cili kohet e fundit…

Tashme e dime te gjithe qe eventet e ditelindjeve jane kthyer ne nje trend se…