Ambjente bashkekohore.Jeni ne kerkim te ambjenteve me bashkekohore te momentit? Deshironi nje restorant qe i…

Restorant ne Maminas Restorant Panorama Maminas ofron per ju ambjente te gjera per organizime eventesh…

Panorama Restorant ofron ambjent per Organizim Dasmash dhe Eventesh te ndryshme festive familjare apo biznesi. Hapesira e bollshme, arredimi komod…