Si te drejtosh nje restorant te suksesshem?

Si te drejtosh nje restorant te suksesshem? Kjo eshte nje pyetje shume e veshtire per tu pergjigjur.

Punesimi dhe motivimi i punonjesve.
Qe biznesi te kete sukses, do t’ju duhen punonjes te kualifikuar, sepse ata duhet te ndihmojne dhe te punojne se bashku si nje ekip i vetem.

Planifikimi i biznesit.
Eshte e rendesishme te menaxhoni kostot dhe te rritni biznesin dhe bazen e klienteve me kalimin e kohes.

Sherbimi ndaj klientit dhe pervoja.
Sherbimi i mire ndaj klientit nuk eshte me i mjaftueshem. Por celesi ketu eshte te gjeni mundesi per te befasuar dhe kenaqur klientet tuaj ne menyre qe ata te ndihen te lumtur. Sigurisht qe nese ata ndihen te plotesuar tek ju, padyshim qe do te vazhdojne te kthehen si kliente te rregullt.

Gjithashtu nje pike e rendesishme per nje drejtim sa me te suksesshem eshte dhe nje marketing sa me profesional. Marketingu eshte bere nje nga temat me te perfolura ne ditet e sotme dhe sigurisht me nje rendesi shume te madhe. Sigurisht qe jane te shumta kompanite te kesaj fushe por padyshim qe SMART CENTER mbetet me i miri.

Frymezim vizual.
Ndonjehere nje logo e paharrueshme flet nje mije fjale dhe mbetet ne kujtese tek klientet. Cdo biznes duhet te kete logon e tij personale si psh: Restorant Panorama.

Te gjithe keta komponente perbejne ate qe quhet, si te drejtosh nje restorant te suksesshem.