pastertia-e-restoranteve

Pastertia e restorantit. Pastertia dhe higjiena jane aspektet me te rendesishme ne biznesin e restoranteve. Pavaresisht se sa i shijshem mund te jete ushqimi juaj, pjatat krijuese dhe sherbimi juaj i shkëlqyeshem, konsumatoret nuk do te duan te dynden ne objektin tuaj nese nuk eshte i paster.

Higjiena e punonjesve perveç se te keni nje mjedis te paster per klientet tuaj dhe per punetoret tuaj eshte nje tjeter komponent thelbesor per çdo restorant te suksesshem.
SI TE MBANI NJE RESTORANT TË PASTER?
1. Mbani rrobat e pastra.
Pecetat, mbulesat e tavolines dhe perdet duhet te pastrohen gjithmone çdo dite. Linjat e pastra nuk jane vetem higjienike, por njollat e shemtuara mund te trembin klientet potenciale.
2. Dezinfektoni frigoriferin dhe ngriresin.
Frigoriferi dhe ngriresit ndonjeherëe mund te neglizhohen ne restorante. Askush nuk deshiron te pastroje frigoriferin, veçanerisht kur njolla ushqimore ngecin ne siperfaqe nga temperaturat e ftohta.
3. Pastroni sipërfaqet dhe enet e gatimit.
Sa here qe pergatitet nje pjate e re, duhet te pastrohen siperfaqet e gatimit dhe duhen perdorur ene te reja.
4. Lani duart si duhet.
5. Programoni kohen per pastrim çdo dite sepse pastertia e restorantit eshte e rendesishme.

Ju ftojme te vizitoni  website-n e restorantit tone si dhe mund te shikoni faqen e instagramit.
Ju mirepresim!