ambjente-moderne

Ambjente moderne.Jeni ne kerkim te ambjenteve me moderne te momentit? Deshironi nje restorant qe i ploteson te gjitha preferencat tuaja? Restorant Panorama eshte vendi juaj ideal.
Perfekte ne cdo detaj.
Ky restorant permbush te gjitha kerkesat tuaja. Dreka, darka, fejesa,martesa, gjithcka qe ju kerkoni ua ploteson restorant Panorama ne Maminas.
Gjithashtu ky restorant ofron gatime tradicionale dhe shume te shijshme.
Ju ftojme te vizitoni  website-n e restorantit tone dhe kenaqesia do te mbetet gjate ne mendjen tuaj. Per te pare ambjente per femije mund te shikoni faqen e instagramit.