lokale-dasmash

Tashmë kemi hyrë zyrtarisht në stinën e verës, stinë e cila përkon më së miri dhe me sezonin e dasmave. Dasmat kanë qënë dhe vazhdojnë të mbeten si eventi më i përhapur në çdo vend. Disa persona preferojnë të celebrohen në një ceremoni të thjeshtë me pak të ftuar dhe disa të tjerë preferojnë ceremoni madhështore me shumë të ftuar.

Për ceremonitë e mëdha patjetër që një pikat kyce është dhe ambjenti se ku do të zhvillohet. Kërkimi për lokale dasmash është fillimi i eventit. Restorant Panorama në Maminas është vendi ideal për të festuar eventet tuaja familjare. Ndodhet në kodër te Maminasit, një fshat i vogël në rrethin e Durrësit. Kapaciteti i sallave mbi 400 persona.

Bëni rezervimin tuaj duke vizituar faqen tonë web.

Ju mirëpresim!